…………..

PB-Producties

Dé marktleider in digitaal geprinte binnen- en buitendecoratie!

…………..

Exclusief bij ons verkrijgbaar!

Peter Bosman Producties is een samenwerking aangegaan met ARS-Production in Duitsland. Zij gaan onze collectie in Duitsland aanbieden en wij hun collectie in Nederland en Belgie.

Dit zorgt ervoor dat we samen één van de grootste aanbieders zijn met een buiten- en binnencollectie Wall Deco. De producten worden gebracht onder de eigen namen.

U kunt de collectie aanschouwen door op de catalogi te klikken en deze door te bladeren. Mocht u echter een afspraak willen maken dan kunt u mailen naar info@pb-producties.nl of bellen met:

Peter Bosman  06-53545957
Dennis Kuijt
  06-38076128
Zaak  085-0160990

Veel kijkplezier!

Glass Art

Met deze scherpe en helder gekleurde afbeeldingen krijgt ieder interieur een heel nieuw gezicht. De afbeeldingen zijn in hoogglans druk achter glas aangebracht. De helderheid van de afbeeldingen komt daarmee erg mooi naar voren. Het heeft een hoogwaardige afwerking met een extra aangebrachte beschermfolie. Door afstandhouders ontstaat een extra lichteffect op de glasafbeelding. Dat geeft een sprankelend effect. Het is een hoogwaardig kwaliteitsproduct (made in Europe).

Klik op de cover om de collectie door te bladeren!

Original Art

In onze collectie treft u een bijzonder product aan: de originele geschilderde doeken. Een spel van kleuren en vormen, een intermezzo van licht en schaduw, de versmelting van structuur. Met liefde voor detail zijn de handgeschilderde schilderijen ontstaan, uniek in zijn soort. Deze door kunstenaars geschilderde doeken zijn unieke eye-catchers voor elke woonstijl. De doeken zijn er in verschillende maten. U vindt verschillende stijlen en onderwerpen: abstract en figuratief, bloemen, stranden, landschappen, dieren en steden. Denkt u zich eens in wat een effect een groot doek in mooie kleuren heeft op de uitstraling van uw kamer. Het is een hoogwaardig kwaliteitsproduct (made in Europe).

Klik op de cover om de collectie door te bladeren!

Canvas Art

In onze collectie vindt u canvasdoeken van hoge kwaliteit. De haarscherpe foto’s zijn op een echt linnen doek gedrukt. Het pigment dat is gebruikt is UV bestendig. Dat houdt in dat de canvasdoeken altijd hun kleuren behouden. Het doek is over een HDF plaat met 3cm dikke MDF lijsten gespannen. Daardoor blijft het canvasdoek stabiel en glad. Verder zijn de canvasdoeken voorzien van een ophangsysteem, zodat u het eenvoudig kunt ophangen. Het is een hoogwaardig kwaliteitsproduct (made in Germany).
In onze collectie treft u ook in verschillende maten canvasdoeken aan uit het lagere prijssegment. Ook deze canvasdoeken zijn op linnen gedrukt en hebben een UV bestendig pigment. Deze doeken zijn bevestigd op een houten spanraam van 3,5 cm. Het doek spant om de rand heen (made in Europe).

Klik op de cover om de collectie door te bladeren!

Steelikonen

Glas ontmoet roestvrij staal en samen worden ze verenigd in dit moderne product. De actuele designs en de helder gekleurde glasafbeeldingen passen perfect bij een strakke lijst van geborstelde roestvrij staal. Tussen het glas en de lijst is een brede schaduwvoeg. Daardoor lijkt het alsof de glasbeelden zweven in de lijst. Het product heeft een trendy uitstraling. Het is een hoogwaardig kwaliteitsproduct (made in Europe).

Klik op de cover om de collectie door te bladeren!

Vintage Art

De verschillende trendy afbeeldingen zijn direct achter het glas aangebracht en krijgen hierdoor een mooie lichtheid. Tussen het glas en de lijst is een brede schaduwvoeg. Daardoor lijkt het alsof de glasbeelden zweven in de lijst. De houten lijst is handgemaakt. Het natuurlijke hout en het schitterende glas gaan mooi in elkaar over. Kleur- en structuurverschillen in de houten lijst zorgen ervoor dat het handgemaakte aspect nog meer wordt benadrukt en geven ieder product zijn eigen identiteit. Het is een hoogwaardig kwaliteitsproduct (made in Europe).

Klik op de cover om de collectie door te bladeren!

Real Art

Een leuk product, waarbij een hoogwaardige poster met eigentijdse afbeeldingen is bevestigd op een HDF plaat. Hierdoor heeft het een stevige, harde achterwand. Het product is ingelijst met een in 3cm brede zwarte lijst. Een eigentijds en speels product (made in Europe).

Klik op de cover om de collectie door te bladeren!

Individual Art

Een leuk product, waarbij een hoogwaardige poster met eigentijdse afbeeldingen is bevestigd op een HDF plaat. Hierdoor heeft het een stevige, harde achterwand. Achter het paneel zijn afstandshouders bevestigd. Het effect is dat de afbeelding lijkt te zweven voor de muur. Een eigentijds en speels product (made in Europe).

Klik op de cover om de collectie door te bladeren!

Individual Art

Onze beelden zijn kunst, cult en cultuur. Of u nu op zoek bent naar actuele onderwerpen, trends, tijdloze evergreens of spannende accenten: bij ons bent u juist. Wij bieden een breed assortiment van meer dan 1.500 verschillende beelden. Deze zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring van onze medewerkers, die voortdurend proberen om de nieuwste trends voor u te vinden en om nieuwe impulsen te stellen.

Klik op de cover om de collectie door te bladeren!

Hebben wij uw interesse gewekt?

2 + 9 =